TENTANG KAMI

Chang zhou Yihe Composite materials Co.,Ltd is a service-oriented enterprises. We can give you professional services in the electronics industry and engineering industry. Our company is specialized in develop, produce,sale the color polyester film and give technical support as customers need.Our products have Insulated film,Coating film ,Solar battery back basement membrane,Haze film. Urang ogé ngamekarkeun sarta ngahasilkeun pilem keur insulasi kabel, SMC bearing, bungkusan dahareun, jsb. parusahaan urang loba pisan kakuatan téhnologi, sarta panalungtikan sarta pamekaran kuat kakuatan bebas. Kami tulus pilari maju ka dimimitian kerjasama jujur ​​jeung konsumén di imah jeung di mancanagara.

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Panalungtikan Pikeun Pricelist