RRETH NESH

Chang zhou Yihe Composite materials Co.,Ltd is a service-oriented enterprises. We can give you professional services in the electronics industry and engineering industry. Our company is specialized in develop, produce,sale the color polyester film and give technical support as customers need.Our products have Insulated film,Coating film ,Solar battery back basement membrane,Haze film. Ne gjithashtu zhvillimin dhe prodhimin e filmit për izolim kabllor, duke pasur SMC, paketimin e ushqimit, etj. Kompania jonë forca e bollshme teknologji, dhe hulumtim dhe zhvillim forcë të fortë të pavarur. Ne jemi duke kërkuar sinqerisht përpara për të filluar bashkëpunim të sinqertë me klientët në shtëpi dhe jashtë vendit.

Gazete

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.
Hetim Për çmimore