BABAGAN AWAKE DHEWE

Chang zhou Yihe Composite materials Co.,Ltd is a service-oriented enterprises. We can give you professional services in the electronics industry and engineering industry. Our company is specialized in develop, produce,sale the color polyester film and give technical support as customers need.Our products have Insulated film,Coating film ,Solar battery back basement membrane,Haze film. Kita uga berkembang lan gawé film kanggo jampel kabel, SMC prewangan, packaging pangan, etc. Our company KALUBÈRAN kekuatan teknologi, lan riset lan pangembangan kuwat kekuatan sawijining. We Sincerely looking nerusake kanggo miwiti kerjasama temen karo pelanggan ing ngarep lan luar negeri.

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist